Bezárás× Telefon 0723-664485


Szeretnénk meghívni egy Angol Társalgási Estre október 24-én, kedden délután 6.45-től. Az est házigazdája, angliai partnerünk, Chris Howard.
Ez egy új kezdeményezés, amelyet az English4Life szervez, és a célja az, hogy lehetőség teremtsünk arra, hogy gyakoroljuk az angol nyelvismeretünket, aktív és érdekes beszélgetések által miközben jól érezzük magunkat. 

Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretné gyakorolni, felfrissíteni vagy fejleszteni angol nyelvismeretét úgy hogy ezért nem “megdolgozik” nem tanul, hanem angol szokás szerint jó hangulatban teázgat érdekes témákról beszélget.

Ezeken az esteken rövid filmeket nézünk meg, beszélgetünk, alkalmanként egy egy quiz játékot játszunk, a későbbiekben más, új szórakoztató tevékenységeket vezetünk be, amelyekhez a jelenlevők javaslatait is várjuk. 

 

   Első találkozásunkon egy rövid és remélhetőleg érdekes ismertető lesz, angol szemmel az Egyesült Királyságról, Angliáról, az Oxford-i illetve Cambridge-i egyetemekről, amelyekkel együtt dolgozunk, és természetesen mindez angolul. Lesz szabad beszélgetés valamely aktuális témáról, amelyek egyike lehet például, hogy hogyan látják az angolok, miért lép ki Nagy Britania az EU-ból. Sok vélemény és nézőpont létezik, amelyekről reméljük érdekes lesz hallani. Legfőképp azt reméljük, hogy egy élvezetes, szórakoztató és érdekes est lesz, az első amelynek rendszeresen lesz folytatása. 

Úgy tervezzük, hogy a jövőben rendszeresen tartunk majd ilyen esteket Székelyudvarhelyen, ahol érdekes és hasznos beszélgetésekre és jó szórakozásra nyílik lehetőség. Kérjük jöjjön el ...

 

Miért jöjjön el az Angol Társalgási Estre?

Mert egy új kezdeményezés részese lehet, egy szórakoztó nyitott beszélgetésen vehet részt, ahol: 

gyakorlhatja angol nyelvismeretét miközben 

angol anyanyelvű házigazdánkkal társalogva megbeszélheti a legfrisebb híreket vagy más témákat

angol és helyi szemszögből nézve ismerkedhet meg illetve beszélheti meg a legfrisebb eseményeket

reméljük sikerül új barátságokat kötni is és hamarosan újra találkozhatunk.

 

Helyszín:Septimia, Konferencia terem
Dátum:2017 október 24
Időpont:18:45

 

Reméljük találkozunk