Bezárás× Telefon 0723-664485

Miért akarnék angolul tanulni?

Az angol nyelv a világon a legszélesebb körben beszélt nyelv, ajtót nyit a különböző országokban élő embereknek, hogy könnebben kommunikáljanak. Nagyon sok nemzetközi üzlet “hivatalos” nyelve, az Internet elterjedésével és ahogy a világ egyre inkább 'online' kapcsolatba kerül, a helyes  angol nyelv ismerete olyan sok lehetőséget nyit.

Amikor egyetemista vagy rengeteg dolog van amit csinalhatsz, emberek akikkel találkozol-találkozhatsz, és hát kurzusok, leckék. Minél jobb az angol nyelvismereted mielőtt egyetemre mész, annál több időd jut egyéb dolgokra. Nem mellékesen, annál jobbak az esélyeid, hogy külföldi kurzusokra, továbbképzőkre mehess, vagy ösztöndíjat pályázhass meg. Az angol új kapcsolatokhoz nyithat ajtót, segíthet idegen anyanyelvűekkel kapcsolatba kerülnöd, akikkel ez lehet a közös nyelvetek. Egyerűen nagyobb választási lehetőséget ad. 

Minden korcsoportot tanítunk. Napközitől, felnőttekig, tanulhatsz egyéni órán, kis vagy nagy létszámú csoportokban, te választasz, és bármely megközelítést válszthatod, ami úgy gondolod, hogy a legmegfelelőbb neked. 

Románia egyre közelebb kerül az Európai Únióhoz, egyre inkább aktív részévé válik gazdaságilag is, és     jóllehet több mint 20 nyelvet beszélnek az Únióban, mégis az angol a legelterjedtebb     leggyakrabban használt nyelv.  Így sokkal könnyebben teremthetsz kapcsolatot új kliensekkel,     beszállítókkal, politikusokkal, találhatsz új piacot a céged termékeinek illetve szolgáltatásainak ha     te     magad és a kollegáid jól beszéltek angolul. Mivel az újonnan csatlakozott országok közül Románia     lakossága a legnagyobb, logikusnak tünt, hogy itt alapozzuk meg, innen indítsuk a nyelviskolánkat     és mivel online tanításunk is van, a földrajzi hely szerepe kisebb és a tanulóink bárhonann     hozzáférhetnek a leckéinkhez. 

Sok munkaadó szereti, ha az alkalmazottai beszélnek angolul, mert előnyére vana  vállalatnak-cégnek ha az alkalmazottai könnyedén tudnak kommunikálni külföldi üzletfeleikkel, beszállítóikkal, klienseikkel. És köztudottan az angol nyelv a legalkalmasabb erre. Tehát, igen, az angol nyelv megfelelő ismerete természetesen segít jó állást találnod. 

Munkatársainkat tanárok közül választottuk, angol nyelvtanárok és nemzetközi tapasztalattal rendelkező angol anyanyelvű személyek. Mi kapcsolatot építünk az emberek között, helyben de határokon túl is, hogy angol nyelvet tanuló diákjainknak választási lehetőséget biztosítsunk. Így diákjaink maguk választhatják meg, a tanulási módot, ahogyan tanulni szeretnének, ami kedvükre való. 

Valamennyi felnőtteket tanító tanárunk rendelkezik megfelelő diplomával vagy bizonyítvánnyal és valamennyi tanárunk, akik kisgyerekeket tanítanak ugyszintén, vagy képesített angol tanárok vagy pedig képesített angol tanárokkal dolgoznak együtt, az igényeknek megfelelően. 

Többféle tanulási módot ajánlunk: személyes, on-line, csoportos, angol anyanyelvű beszélőkkel, és a legújabb módszereket használva. Ha ezek a választási lehetőségeket megfelelőnek találod tanulj velünk, ám ha más lehetőséget találsz, ami jobban tetszik vagy megfelelőbb neked, akkor feltétlenül tanulj velük, válaszd azt ami a legjobb neked. 

Nagyon sok jó iskola van. És nagyon sok jó angol nyelviskola van. Tapasztalatból tudjuk, hogy mind a diákjaink mind a felnőtt tanulóink szeretnek velünk tanulni. Választási szabadságot ajánlunk diákjainknak. Fontosnak érezzük, hogy akik nálunk tanulnak elégedettek legyenek a tanárainkkal, akikkel tanulnak és megkeressék a nekik leginkább megfelelő megközelítést. 

Igen.
Úgy gondoljuk, hogy fontos jól megtanulni a nyelvet, de az is fontos lehet, hogy erről írásos bizonyítékunk, diplománk legyen, amivel szükség esetén bizonyítani tudjuk nyelvtudásunkat. Mivel a vizsgák ritka események egy ember életében, tippeket adunk, hogy hogyan kezeljük ezt a “helyzetet”, hogy tanulóink azzal a magabiztossággal álljanak a vizsgára, hogy jól fel vannak készülve. 

Szeretjük az angol nyelvet.
Láttuk és tapasztaltuk már az előnyöket amelyeket a nyelv ismerete jelent, valamint aminek örvendhetünk annak köszönhetően, hogy folyékonyan beszéljük az angol nyelvet. Az angol nyelv sok örömet és megelégedést nyújtott már nekünk, ezért nagy örömmel és lelkesedéssel szeretnénk ezeket megosztani másokkal, hogy ők is hasznot merítsenek belőle. Kapcsolatot teremtünk az emberek között és ezt szeretnénk megosztani tanulóinkkal is.

Különböző tanulási módszereket ajánlunk, egyszemélyes, csoportos, online beszélgetések, beszélgetések, tanulás anyanyelvi beszélőkkel. A diákjaink eldönthetik melyik módszert választják. Amikor megvan a választási lehetőségünk, hogy elérjük a célunkat, vagy hogy felkészüljünk egy nemzetközileg elismert nyelvvizsgára ezek ajtót nyithatnak nekünk jobb karrier lehetőséghez vagy más előnyökhöz. We offer a range of teaching methods, one to one, in groups, conversations on line and with native English speakers.  We ask our English students which approach they prefer.  Once we know that there are choices to learn for your own achievement, or to learn to pass recognised public exams which can 'open doors' to new career opportunities.

Egyéni órákat is adunk, kislétszámú (két-három személyes) csoportokat is tanítunk, 6 személyes beszélgető csoportokat. Az előbbiek különböző kombinációi, vagy bármely más felállás lehetséges, ahogy kéred. A kisgyerekes foglalkozások általában 15 személes csoportokban történnek, de itt is lehetőség van más felállású foglalkoyásokra is. 

Minden szinten tanítunk, a teljesen kezdőtől, aki most találkozik először az angol nyelvvel, most kezd ismerkedni vele, egészen az Oxford-i, Cambridge-i vagy a University of London nemzetközileg elismert nyelvvizsgáira készülőkig.

Igen. Lehetőséged van skype-leckéket venni a nemzetközi hálózatunk angol anyanyelvű tagjaival.

Természetesen. Egyéni foglalkozásainkon, kis csoportos képzéseken, beszélgető csoportjainkban, online leckékkel anyanyelvi beszélőkkel.

Ez mindenekelőtt a te motiváltságodtól függ, hogy mennyire akarsz és mennyire veszed komolyan, és 6 hónaptól felfele változik. 

Adunk úgynevezett köztes diplomát, bizonyítványt, amely diákjaink nyelvismereti szintjét igazolja valamint felkészítünk a nemzetközileg elismert angliai egyetemi nyelvvizsgákra. 

Igen. Angliában illetve néhány más országban is. Ezekkel skype-leckéket, órákat lehet venni. 

Néhány erdélyi városban tartunk órákat és anyanyelvi tanáraink skype-on elérhetőek. 

Ez az órák típusától függ, hogy egyéni vagy csoportos, kis vagy nagyobb csoportos órák, skype-beszélgetések, de általában €5/órától a csoportos tanulás esetén, €15/óra között van, az anyanyelvi beszélőkkel folytatott skype- leckék esetében. A tanulás módjától függ az ár. 

Általában a személyes illetve a skype leckéket előre kell fizetni vagy leckénként, vagy negyedévenként. Kérlek beszéld meg ezt a helyi tanárok egyikével.

Mindkettő. Te választhatod meg, hogy melyik a kedvedre való, vagy választhatod a kettő kombnációját ha gyorsabban akarsz haladni. 

Igen. Nagy figyelmet fodítunk arra, hogy a csoport tagjai mindannyian aktívan résztvegyenek a beszálgetásekben, hogy a csoport minden tagja egyaránt hasznot merítsen a tanfolyamból, úgy, hogy beszéli és hallgassa az angol nyelvet. Ezt a célt szolgálják beszélgető-csoportjaink is.

Nem, nem kell megvásárolnod. Ám, ha otthon gyakorolni tudod a tanultakat az megkönnyíti a nyelvtanulást, és ha van saját könyved/könyveid az segít a házifeladataidban, de a döntés a tied.