Bezárás× Telefon 0723-664485
Cím
Câmpului, 535600 Odorheiu Secuiesc, Harghita, Romania
Telefon
0723-664485
0746-805739
E-mail cím

Örülünk, ha hallunk felőled, bármilyen módon, telefonon, e-mailen vagy levélben, de nem szeretjük, ha a postaládánk nem kért levelekkel van tele, így a tiédet sem töltjük meg.

Szeretnénk a szolgáltatásunkat, a tanárokból és diákokból álló hálózatunkat elérhetővé tenni számodra, és szeretnénk ha ez a honlap egy olyan hely lenne a világhálón, ahol szívesen időzöl és ahová gyakran vissztérsz. Egy barátokból és tanárokból álló hálózatot osztunk meg veled, amelynek – reméljük – szívesen leszel a tagja. Nagyon szeretnénk segíteni bármiben, amire szükséged van a tanulással, valamint angol nyelvtudásod javításával kapcsolatban.
Ha van bármi egyéb kérdésed, vagy van bármilyen más szolgáltatás, amelyet szeretnél, akkor ötleteidet, javaslataidat szívesen fogadjuk.
Ugyancsak szeretnénk segíteni, hogy jobban tudj angolul, bármilyen módon, ami megfelel neked. Talán valamilyen információra van szükséged az angol nyelvvel kapcsolatosan, legyen szó akár a nyelv tanulásáról, egy vizsga letételéről, egy jó szótár vagy nyelvkönyv megtalálásáról, vagy arról, hogy többet tudj meg Angliáról, az Egyesült Államokról vagy általában a világról.
Kérünk, csatlakozz hozzánk, és küldd el nekünk kommentjeidet, véleményedet, bírálatodat és építő javaslataidat. Kérünk, bátran lépj velünk kapcsolatba a következő módok egyikén vagy akár több módon is:

  • Facebook-on
  • E-mailen
  • Telefonon


Így mindannyian segíthetünk egymásnak. Az élet egy csapatjáték!

Lépj kapcsolatba velünk

*
* Kötelező mezők