Bezárás× Telefon 0723-664485


Mindenki. Világszerte.

Így a valódi kérdés az, „miért ne?”.
Te melyik csoportba tartozol?... És hogyan szeretnél tanulni? 

 • Én: - Meg kell tanulnom, ha jó jegyeket akarok kapni az iskolában, ha le akarom tenni az érettségimet, vagy ha be akarok jutni egy egyetemre, legyen az itthoni vagy külföldi, ha egy jó munkahelyet szeretnék, vagy be szeretnék szállni az üzleti világba, vagy egyszerűen szeretnék hozzáférni az Interneten található információk tömkelegéhez. És muszáj megtanulnom, ha szeretném a legjobbat kihozni a külföldi nyaralásomból.
 • Te: - Megtanulhatod, legyél akár óvodás kisgyerek vagy tanár, mindannyian tudunk és kell folyamatosan tanulnunk, ha szeretnénk lépést tartani állandóan változó világunkkal.
 • Óvodás korú vagy általános iskolás gyerektől kezdve a középiskolás vagy egyetem előtt álló és egyetemista diákokig, akárcsak felnőttek, szülők, családok, üzletemberek és mások, mindenki meg tudja tanulni az angol nyelvet.

Read more:

Miért jó elkezdeni már óvodáskorban? A válasz világossá válik, ha megérted, hogyan fejlődik az ember.

Ha elgondolkodsz a következőkön:

 • Gyerekként milyen könnyen sajátítottunk el egy „új” nyelvet, mikor totyogók kisgyerekként elkezdtünk beszélni. (Abban a korban a saját anyanyelvünk is új nyelvnek számít.) 
 • Vagy ha láttál valaha gyereket vagy felnőttet, aki „elég szerencsés volt” ahhoz, hogy kétnyelvű családba szülessen; 
 • Vagy hogy régen az arisztokraták akiknek francia, német vagy több nyelven beszélő svájci nevelőnőjük volt, mire felnőttek egyszerre két vagy több nyelvet is beszéltek.

- Akkor valószínűleg egyet fogsz érteni azokkal a szakemberekkel, akik azt mondják, hogy a legjobb kor, ahhoz, hogy egy nyelv alapjait lefektessék, az a 4 és 7 éves kor közötti időszak.

- Óvodás projektünk neve: „Nyiss ajtót az angolra – Az angol ajtókat nyit”, és arra terveztük, hogy egy komoly alapot fektessen le, hogy gyerekeidnek egy erős kezdetet biztosítson ahhoz a folyamathoz, melynek során a gyereked megbarátkozik ezzel a gyönyörű nyelvvel.

- Egy olyan alapot, amelyre a nyelv megbízható használatát lehet építeni. Amint észrevehetted az előző paragrafusban, nem a „tanulni” szót használtuk, mivel nem tanulásról beszélünk, ebben a korban még semmiképp, mert ekkor a gyerek majdnem egyetlen „feladata” az, hogy játsszon. Arról beszélünk, hogy elkezdjen megismerkedni egy új nyelv hangzásával, zeneiségével és egész világával, miközben játszik és szórakozik. Tetszik, vagy nem tetszik, már nagyon kis kortól kezdődően körül vagyunk véve az angol nyelvvel: rajzfilmek, számítógépes, valamint internetes játékok, közösségi oldalak, filmek stb. – hát miért ne adjuk meg nekik a lehetőséget, hogy megismerjék ezt a nyelvet. Ezért használjuk több más modszer közt például a Genki Angolt, amely mindenki számára szórakoztató.

 • Ez igazán szórakoztató módja lehet annak, hogy a gyerekek megismerkedjenek a nyelvvel. Ha belegondolunk, hogy 30-40 ével ezelőtt azok az iskolatársaink, akik tíz napot vagy két hetet egy pionírtáborban töltöttek, hazatérve mennyivel jobban beszélték a románt, mint azok, akik nem voltak ilyen táborban – csupán a miatt, mert egy élvezetes környezetben voltak, ahol az a nyelv volt a kommunikáció egyetlen módja – nem nehéz elképzelni, hogy egy nyári tábor mennyire segítene a gyerekeknek könnyebben használni az új nyelvet. És képzeljük el a tapasztalatokat, a kellemes élményeket, amelyekben részük lesz.

Gondolod, hogy te, mint szülő valaha is túl sok időt tölthetsz a gyerekeddel? Gondoltál már valaha arra, hogy valamit együtt tanuljatok? Gondolj bele, mennyire szórakoztató lenne. Az együvé tartozás érzése még erősebbé válna. Képzeld el, milyen jól szórakozna a gyereked, amint látná, hogy te ugyanazt a dolgot tanulod, amit ő. Igen, ez egy új és szokatlan tapasztalat lenne, de egy dolog biztos: hogy szórakoztató is. Hát miért ne próbálnád ki?


Angol – Családoknak
Családként tanulni az angolt újnak, vagy akár furcsának hangozhat, hát hadd adjunk néhány okot arra, miért ez jó ötlet, aztán magad dönthetsz.

 • Minőségi időt tölthettek el együtt
 • Valami hasznosat tanulva
 • Szórakoztató módon
 • A gyerekeddel együtt tanulónak lenni egy különleges kötődést fog kialakítani köztetek

Élvezheted az együtt tanulást. Tarthatsz „csak angolul beszélünk” napokat otthon.

Mivel mindenki, aki le akarja tenni az érettségi vizsgát, át kell menjen egy angol nyelvű vizsgán, diák célcsoportunk nagy részét a középiskolás diákok teszik ki. Úgy gondoljuk, hogy nektek, mint fiatal felnőtteknek másfajta angoltanulási módszerre van szükségetek, mint a fiatalabb korú tanulóknak. Ha rájössz ennek a csodálatos nyelvnek az előnyeire, hasznára, akkor igazán meg akarod majd tanulni, nem azért, mert közeledik a vizsga, hanem:

 • A végtelen lehetőségek miatt, amelyeket megnyit számodra
 • Szeretnél tudni kommunikálni
 • Mert a barátaid beszélik
 • Szeretnéd jobban megérteni globális falunk működését és benne a te szerepedet
 • Vagy bátrabban utazol majd külföldre
 • Szeretnéd megérteni kedvenc dalod szövegét
 • Szeretnél megérteni internetes cikkeket, amelyek a kedvenc témáidat érintik
 • Szeretnél jobban kommunikálni a Facebook-on
 • Az országodban, vagy azon kívül lévő jobb egyetemekre való bejutás és ott tanulás miatt
 • Jobban fizető belföldi vagy külföldi munkahelyek vagy az üzleti világ megértése miatt

És akkor a következő órára vagy vizsgára való tanulás öröm lesz, nem munka. És végül, de nem utolsósorban azért, mert ajtókat fog megnyitni számodra.


Az angol ajtókat nyit