Bezárás× Telefon 0723-664485

Mike több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik mint szakképzett állatorvos. Nyugat-Londonban született és nevelkedett fel, nem messze attól a helytől ahol most is él, dolgozik és élvezettel törődik, ápolja a helyiek kis (vagy néha nagyobb) kedvenceit. Mike rengeteget utazott Európában, Amerikában, Ázsiában valamint Afrikában, szeret új helyeket látni és új emberekkel ismerkedni. Tehát Mike egy igazi angol úriember, aki szeret beszélgetni új emberekkel, és örömmel társult hozzánk ebben a vállalkozásban. 

Állatorvosként dolgozott vidéken (“nagy állatokkal), városban (“kis állatokkal”), ahogy ő fogalmaz, “azért jó városi állatorvosnak lenni, mert nem hívnak ki kétszer vagy háromszor egy éjszaka, farmokra beteg állatokat megmenteni, mielőtt reggel elkezdenéd a rendelést, a 'normális' munkaprogramot.”
Mike mindig lelkes utazó volt, de nemcsak az utazás érdekelte, hanem a fényképezés és a kertészkedés is, régebben tanácsadóként is dolgozott. Ezekután egyértelmű, hogy rengeteg érdekes tapasztalata van, amit szívesen oszt meg leendő diákjaival. Mike-nak remek  a humorérzéke.