Bezárás× Telefon 0723-664485


A lehető legjobb bevezetés az angolhoz és az angolokhoz... egy meghívó... Ha szeretnéd fejleszteni az angol társalgási képességedet, mi lehetne jobb, mint egy kirándulás Oxfordba és Londonba? A nyelv történelmi központjai, ahol szórakoztató megismerni a kultúrát, meglátogatni a turista-látványosságokat és használni a nyelvet.

Meghívjuk a 16 és 25 év közötti fiatalokat, akik valamilyen szinten beszélik az angol nyelvet, hogy ezen a nyáron, csatlakozva hozzánk, lakjanak egy hetet egy oxfordi egyetemen, érezzék jól magukat az angol beszélgetések és túra során, és töltsenek el pár napot Londonban, élvezve az angol társalgást, és tanulva a nyelvről és az országról.

Meg fogjuk látogatni Blenheim-et (Winston Churchill otthonát), a Buckingham-palotát (a királynő otthonát!), a londoni Tower-t és sok más híres londoni jellegzetességet... az óriáskereket és a Parlamentet... gyere velünk, ez lesz a mi sajátos módunk, ahogyan megismerkedünk ezzel a két híres várossal!

 

Oxford meglátogatása – „egyszer az életben” tapasztalni

Az álmodozó templomtornyok városa, régi egyetemekkel és a 15-ik századi Bodleian könyvtárral. Sok egyetem könyvtára még ennél is régebbi. Az egyetemen 1196-ban kezdődött az oktatás, és azóta folyamatosan nőtt az egyetemek száma. Gyönyörű épületek, békés város és egy kellemes hely egy nyári hét eltöltésére.

Egy kis csoport angolul beszélő személyt viszünk egy hétre a Queens College-ba, melyet 1341-ben alapítottak, és az óváros közepében helyezkedik el, a High Street-en. Lesznek beszélegető/társalgó találkozók az egyetemen, egy hagyományos ebédlőben étkezhetünk, és meglátogatjuk a várost és egyetemeit. Egy oxfordi diák életét élhetjük egy hétig, augusztus 12-e és 19-e között, három Londonban töltött nappal fejezve be a hetet. Milyen nagyszerű bevezetés ez az angol nyelv még jobb megismeráséhez és az angolokkal való ismerkedéshez... további részletekért keresd fel az English4Life Facebook-oldalát. 

London meglátogatása – a világ fővárosa?

Egy az Oxford College-ban töltött hét után, augusztusi kirándulásunk az Egyesült Királyságban magában foglal három Londonban töltött napot is, ahol meglátogatjuk a város világhírű helyeit: Buckingham-palota, a Parlament, Trafalgar Square és a londoni Tower, akárcsak egy hajóutazás a Temzén Greenwich-be, az „idő otthonába” (GMT = zónaidő-számítás) és a helyre amely elválasztja a keleti és nyugati féltekét. Egy világszerte ismert és híres hely.

Ha 16 és 25 év közötti fiatal vagy, és szeretnéd fejleszteni az angol nyelvismeretedet, társalgási képességedet, ez az egyhetes kirándulás tökéletes lehetőség erre ugyanakkor egy életreszóló élményt nyújt.