Bezárás× Telefon 0723-664485

Mi egy romániai magyar illetve Anglia-i angol anyanyelvű csoport vagyunk, akik megtapasztalták a jól beszélt angol nyelv előnyeit, valamint azt, hogy ha tudod használni, amikor többféle országból való emberekkel beszélsz. Szeretjük az angol nyelvet, és szeretjük tanítani is.

A kezdetek
Akkor találkoztunk, amikor csoportunk angol anyanyelvű tagjaival együtt  dolgoztunk Romániában, és a tapasztalt angoltanárok azt indítványozták, hogy jó lenne együtt dolgozni egy új projekten, amely aztán az English4Life lett; ha bárki megtanul angolul, egy életen át a hasznára válik. 

Miért csináljuk?
Az angol ajtókat nyit. Bárhol légy is, bármit is csinálj, találkozhatsz emberekkel, akik beszélnek angolul. Tehát az, ha jól beszéled az angolt, új lehetőségeket nyit úgy az egyéneknek mint cégeknek is az üzleti életben.

Hogyan csináljuk?
Mindannyian sokkal sikeresebbek vagyunk, amikor élvezzük, amit csinálunk, és személyes tapasztalatból tudjuk, hogy ez a tanulásra is érvényes. Így az English4Life olyan megközelítéseket alkalmaz, amelyek élvezhetőek és az által sokkal sikeresebbek minden korosztály számára, mint a hagyományosabb módszerek. Szeretjük ezt.

Víziónk
Mindannyian emberek vagyunk, és élvezzük a kommunikációt. Mind sokkal jobban érezzük magunkat, amikor könnyedén tudunk beszélni egymással. Az angol globális falunk nyelve, és minél könnyebben tudunk beszélgetni, annál jobban fogunk érvényesülni. Szeretnél csatlakozni hozzánk?

Mihály Enikő

Mihály Enikő

Több mint 25 éve tanít angol nyelvet szabadúszó nyelvoktatóként. Tanított kisgyerekeket 5 éves kortól, felnőttekig, különböző szinte...

Email:
Phone:

Chris Howard

Chris Howard

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egy Nagy-Britannia-i üzlettársunk van, Chris Howard személyében, akinek óriási tapasztalata van nemzetközi vállalatok...

Email:
Phone:

Julie Marie Bouillé

Julie Marie Bouillé

Egy fiatal, amerikai származású hölgy, szakképzett “EFL for young learners” tanár. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az angol mint második...

Email:
Phone: