Bezárás× Telefon 0723-664485


“Nem azért elfelejtünk el játszani mert megöregszünk hanem azért öregszünk meg mert elfelejtünk játszani.” 

Talán ezért van az, hogy mindannyian szeretünk játszani és az élet sokkal színesebb és gazdagabb ha játszunk. Az English4Life immár negyedik éve játékos foglalkozások által segít a gyerekeknek – és felnőtteknek – megismerkedni és megbarátkozni az angol nyelvvel. Ahogy a velünk angolozó kis és nagyobb barátaink már megszokhatták ebben a vakációban is szervezünk egy játékos angol télitábort. 
Az ön gyerekeit is szeretnénk meghívni, hogy megismerkedjen egy új játékos módszerrel... gyere, játsz az angollal, énekelj, játsz társasjátékot, szerepjátékot, szerezz új barátokat és közben sajátítsd el az angol társalgás néhány alapkövét, kezdj el angolul beszélgetni, tanulás nélkül, úgy hogy angolul játszasz.

Január 8 és 12 között szervezzük meg harmadik téli angol táborunkat, és azok a kis barátaink akik eddig résztvettek mind nagyon élvezték, jól érezték magukat, jól szórakoztak és általában a nyári táborainkra is visszajöttek. ÉS … hónapok sőt akár egy év múlva is emlékeznek nemcsak az együtt töltött napokra és játékokra, hanem arra is amit tanultak, mert élvezetes tevékenységek közben sajátították el az új kifejezéseket, mondatokat, kérdéseket és válaszokat. 

Szeretné hogy az ön gyereke is kellemesen töltse a vakáció utolsó hetét, játszva tanuljon és megtapasztalja, hogy a tanulás nem feltétlenül kell munka legyen, hanem lehet játék és szórakozás is?

Hozza el hozzánk, hogy legyen a játszótársunk a 2018-as téli táborunkba! 

Néhány szó angol partnerünktől is:

We all love to play, and life is more fun when we do.  We’d like to invite your child to enjoy a new way of learning… come and play with English, sing, play games, act in plays and make new friends and start English conversation by playing in English together.
This January, from the 8th to the 12th, is our third winter activity week and our children’s experience so far is that they absolutely love it, it is fun, it is memorable and they come back again in the summer.  AND …. they remember what they have learned because it is active and is so enjoyable.
How can you have fun and play while you grow?  Join our English Activity Week! 

Chris Howard